Referenties

 

 • Jimmy (49) Utrecht

  Ik sport eigenlijk al vanaf mij studententijd redelijk fanatiek ( Volleybal, badminton, tennis, schaatsen en wielrennen) en heb mijzelf altijd als redelijk fit gezien. Later kon ik de tijd die ik aan het sporten en verschillende competities besteedde niet meer opbrengen. In plaats daarvan zocht ik één sportieve activiteit die lenigheid, snelheid, kracht, fysiek- en mentaal uithoudingsvermogen én plezier combineerde zodat ik minder tijd nodig had om toch lekker te kunnen sporten en net zo fit te blijven. Na veel 'try outs' kwam ik bij Ivo terecht in een Body Combat klas en ik vond alles wat ik nodig had.

  Met raffinement weet hij in korte tijd alles uit me te halen en mijn wilskracht op te peppen. Zijn innerlijke motivatie brengt hij op anderen over met enthousiasme, onstuitbare energie en humor waardoor ik me na elke training als herboren voel. Nu na ruim 4 jaar wil ik geen training van Ivo missen, ik ben fitter dan ooit, ik zit lekker in mijn vel terwijl ik minder tijd kwijt ben dan voorheen.

   

  Ideaal!

 • Sjoerd (28)

   

  Hoewel ik regelmatig sport en goed op mijn voeding let, had ik het gevoel dat ik de laatste jaren weinig vooruitgang meer boekte. Mijn motivatie ebde langzaam weg en ik overwoog zelfs om mijn lidmaatschap bij de sportschool op te zeggen. Ik ben in contact gekomen met Ivo bij één van de groepslessen op mijn sportschool. Na het bespreken van mijn probleem had ik op zijn advies besloten om enkele personal training sessies te volgen. Tijdens deze trainingen heb ik geleerd dat ik veel meer uit mezelf kan halen dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Ik train nu veel efficiënter in dezelfde tijdsperiode en met voelbaar resultaat. Ik voel me fitter en ben daardoor gemotiveerder om weer regelmatig te gaan sporten.

   

  Bedankt Ivo!

 • Albert Gerrits, Utrecht

   

  Ivo is een enorm inspirerende trainer. Dat wist ik al van de Body Combat lessen.

  Als personal trainer heb ik hem gevraagd om samen mijn steeds terugkerende rugklachten aan te pakken. Mijn zijn speciaal hierop gerichte oefeningen weet Ivo mijn telkens weer uit te dagen en leert hij mijn fysieke grenzen te verkennen. Onder zijn begeleiding is de pijn zo goed als verdwenen en groeit mijn spierkracht en concentratie.

   

  Na een les met Ivo kom ik vol energie thuis!

Wil je meer info of wil je meer over mij weten? Laat het dan weten, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op!!

Copyright: Ivo van Oers

www.personal-ivo-training.nl